Vullingen en mousses voor kussens

Vullingen en mousses voor kussens

Meerdere vullingen & mousses

Bij Cobby’s heeft u ook een ruim assortiment aan vullingen en mousses voor kussens. Maak nieuwe sierkussens met veerkrachtige dacronvulling of een donsvulling voor een luxueuze en warme uitstraling. Geef u bestaande zetel een nieuwe inkleding met op maat gemaakte sierkussens. Wenst u liever een blokkussens op maat, dan kan u bij ons verschillende soorten mousses vinden. Wij hebben mousses met verschillende densiteiten en hardheden. Voor een dunner blokkussen kiest u bijvoorbeeld beter een mousse met een hogere densiteit. Voor zowel uw blokkussens als uw sierkussens kan u bij ons de stof kiezen en deze op maat laten maken. 

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten