Haken & Linten voor gordijnen

Haken en linten voor gordijnen

Linten voor meerdere afwerkingen

Cobby’s biedt u ook een ruim assortiment aan haken en linten voor gordijnen. Wij bieden bijvoorbeeld breed en smal lint als ook een wave lint voor gordijnen. Voor een bucram afwerking hebben wij bucram 10 cm of 15 cm linten op stock. Wenst u achteraf nog een voering voor uw overgordijn, dan kan u kiezen voor een voeringslint. De bijhorende haken voor uw gordijn op te hangen zijn bij ons ook verkrijgbaar.

Ook hebben wij verschillende soorten ritsen met verschillende kleuren in assortiment voor uw kleding of kussens. Andere speciale linten of haken zijn steeds op aanvraag te verkrijgen.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten