smeedijzeren roedes

Smeedijzeren roedes

Van ijzer tot een sierlijke roede

Cobby’s werkt samen met een ambachtelijke smid die zijn kennis verwierf met het smeden van Momenteel legt hij zijn passie toe op ambachtelijke smeedwerk voor interieurprojecten. Bij ons kan u een ongeziene ambachtelijke smeedijzeren roedes verkrijgen die 100% met de hand gemaakt zijn tegen een scherpe prijs. Decoreer uw interieur met een smeedijzeren roede die gemaakt is van stug ijzer en omgezet is tot een sierlijke en elegante roede. 

Plaatsingsdienst voor uw smeedijzeren roedes

U kunt ook beroep doen op onze professionele plaatsingsdienst voor uw smeedijzeren roedes. Wij komen op afspraak bij uw thuis snel & nauwkeurig plaatsen.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten