Vouwgordijnen stores Gent

Vouwgordijnen / stores Gent

Bij Cobby’s vouwgordijnen / stores Gent heeft u keuze uit een ruim assortiment aan stores in alle maten, dessins en kleuren. Stores hebben het voordeel dat ze het warme karakter van gordijnen combineren met een strakke, moderne look. U heeft de keuze om te kiezen voor manuele of elektrische vouwgordijnen. Kies voor een licht doorlatende store om zo het daglicht te filteren of een volledig gesloten stof om volledige privacy te bieden.

Kies uw afwerking voor uw stores

Bij Cobby’s stores Gent kunt u vouwgordijnen kopen met elke mogelijke afwerking. De meeste stores zijn met baleinen (tussenschot) geconfectioneerd voor een strakke look. Dan heeft u de keuze om de tussenschoten naar voor, achterin of tussenin te plaatsen. U heeft zelf de keuze om zonder baleinen te werken voor een iets nonchalantere uitstraling. Over het algemeen heeft u voor brede stores, brede stof nodig om naadloos te werken. Wij hebben een ruim assortiment aan stoffen op grote breedte.

Vouwgordijnen worden regelmatig gecombineerd met overgordijnen. Maak een gewaagde keuze en kies voor 2 verschillende texturen van uw stores en overgordijnen. Dit geeft een leuk en uniek effect. Een ander voordeel van stores is dat ze horizontaal opgetrokken worden en dat je op deze manier de zonhoogte kunt regelen.

Accessoires & Toebehoren voor uw stores / vouwgordijnen

Veel mensen vandaag de dag voor een elektrisch optreksysteem voor hun Amerikaanse stores. Met één druk op de knop laat u het daglicht toe in uw woonkamer. Dit kan zowel op elektriciteit of batterijen. Of kiest u voor de charme van het manueel opendoen van uw stores? Bovendien hebben onze ophangsystemen een child safety certificaat. Kortom bent u bij Cobby’s stores gent aan het juiste adres voor uw accessoires en toebehoren. Ook alle bijhorende linten, haken of passementerie kan u bij Cobby’s vinden. Lees meer hier over accessoires en toebehoren.

Opmetingsdienst & plaatsingsdienst voor uw stores / vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn eenvoudig op te hangen echter zijn er enkele voorwaarden. Zo neemt een gesloten store redelijk wat plaats in beslag en kan dit problemen geven bij het openen van uw ramen. Daarom bieden wij een dienst aan voor het opmeten of plaatsen van uw stores. Zo adviseren wij welk type gordijn het mooiste en praktisch is. Wij komen op afspraak bij uw thuis correct en snel opmeten zodanig dat u zeker bent dat de confectie perfect op maat zal gebeuren. Na afloop van de confectie komen wij de store snel en nauwkeurig plaatsen door onze professionele plaatsingsdienst.

Confectie op maat voor stores / vouwgordijnen

Bij Cobby’s voiles Gent heeft u de keuze om zowel enkel de stof te kopen te kopen of te kiezen voor uw stores volledig op maat te maken. Wij werken met professionele confectieateliers die een prachtige stores maken met gelijk welke afwerking. Bovendien kunnen wij snel tot zeer snel afwerken afhankelijk van de periode.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten