Voiles gent

Glasgordijnen / voiles Gent

Bij Cobby’s voiles Gent bent u aan het juiste adres om de perfecte voile op maat te maken. De dunne transparante stof van een voile zorgt voor meer privacy in uw interieur en is licht doorlatend waardoor het binnenkomende licht sfeervol wordt verzacht. Bovendien is de pakketzijde van een voile niet zo groot als dat van een overgordijn.

Kies uw afwerking voor uw voile / glasgordijn

De afwerking van een voile is nagenoeg identiek aan deze van overgordijnen. U kunt kiezen voor een klassieke afwerking zoals de platte plooi. Gaat u voor een iets moderne afwerking kies dan voor bucram enkele of dubbele plooi of een wave lint. Een voile of glasgordijn kan ook afgewerkt worden met een zoom onderaan, dit geeft een extra touch onderaan jouw voile. Van nature is een voile heel licht, daarom kiezen veel mensen voor een looddraad als afwerking voor hun voile.

Accessoires & Toebehoren voor uw voiles / glasgordijnen

Voor uw aankoop van accessoires en toebehoren bent u bij Cobby’s voiles Gent zeker aan het juiste adres. Wij bieden meerdere ophangsystemen voor uw voile zowel manueel als elektrisch. U kunt ook kiezen voor smeedijzeren roedes die een landelijke stijl aan uw interieur geven. Alle bijhorende linten, haken of passementerie kan u ook bij Cobby’s vinden.

Opmetingsdienst & plaatsingsdienst voor uw voiles / glasgordijnen

U kunt ook beroep doen op onze opmetings- of plaatsingsdienst. Wij komen op afspraak bij uw thuis correct en snel opmeten zodanig dat u zeker bent dat de confectie perfect op maat zal gebeuren. Een afgewerkte voile kan u bovendien snel en nauwkeurig laten plaatsen door onze professionele plaatsingsdienst.

Confectie op maat voor voiles / glasgordijnen

Bij Cobby’s voiles Gent heeft u de keuze om zowel losse voile stoffen te kopen als voiles volledig op maat te maken. Wij werken met professionele confectieateliers die elke voile stof met gelijk welke afwerking tot een prachtig afgewerkt gordijn maken. Bovendien kunnen wij een afgewerkte voile snel tot zeer snel afwerken afhankelijk van de periode.

 

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Maak een afspraak

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s alvorens uw bezoek.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten