Verticale Lamellen Gent

Verticale lamellen Gent

Bij Cobby’s verticale lamellen Gent kunt u op een sfeervolle wijze het daglicht filteren, u zicht naar buiten en uw privacy regelen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van kleuren en dessins zodanig dat u precies datgene vindt voor uw interieur.

Kies uw soort lamellen

Bij Cobby’s verticale lamellen Gent heeft u de keuze uit 3 soorten verticale lamellen.

Onze Aluminium lamellen zijn beschikbaar in een ruime en mooie reeks kleuren die praktisch in gebruik zijn en makkelijk onderhoudbaar.

Onze PVC lamellen creëeren een moderne en geraffineerde look die uiterst geschikt zijn voor in vochtige ruimtes.

Als laatste bieden we ook stoffen lamellen aan die een natuurlijke en rustieke sfeer in huis weergeven. Het voordeel van stoffen lamellen is dat ze een prachtige look hebben en een optimale controle geven over licht en privacy.

Accessoires & Toebehoren voor uw verticale lamellen

Bij Cobby’s verticale lamellen gent kan u ook accessoires en toebehoren aankopen. Wij bieden meerdere ophangsystemen zowel manueel als elektrisch

Opmetingsdienst & plaatsingsdienst voor uw verticale lamellen

Voor uw verticale lamellen kunt u ook beroep doen op onze opmetings– of plaatsingsdienst. Uw ramen komen wij  correct en snel opmeten zodanig dat u zeker bent dat de verticale lamellen perfect op maat zijn. Na afloop kan u kiezen voor onze professionele plaatsingsdienst.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s voor uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten