Ophangsystemen voor gordijnen

Ophangsystemen voor gordijnen

Ophangsystemen voor elk type raamdecoratie

Bij Cobby’s kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan ophangsystemen voor gordijnenWij bieden voor elke type raamdecoratie, een product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsvoorwaarden. Wij hebben een gamma van elegante rails met meerdere afwerkingen en afmetingen. Afhankelijk of het nu een lichte voile of zware gevoerde gordijn is, maken wij op maat het juiste ophangsysteem voor gordijnen. Ook voor Japanse panelen en stores hebben wij een ruim assortiment. Bekijk ook onze artisanale smeedijzeren roedes.

Plaatsingsdienst voor ophangsystemen voor gordijnen

Voor uw ophangsysteem voor gordijnen kunt uw beroep doen op onze professionele plaatsingsdienstWij komen op afspraak bij uw thuis snel & nauwkeurig plaatsen.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Bekijk onze projecten