Advies op maat voor uw interieur

Advies op maat voor uw interieur

Cobby’s Gent geeft uw graag advies op maat en laat u weten welke de nieuwe modetrends zijn voor uw interieur. Wij kunnen onmiddellijk inspelen op uw stijl en tips geven over kleur en stof om uw interieur smaakvol in te richten.

Wij geven advies over kleuren en afwerkingen

Om een zo goed mogelijk advies op maat aan te bieden raden wij aan om foto’s van jouw interieur mee te brengen. Op basis van de kleur van uw muren of tapijt geven wij de best mogelijke kleurcombinaties voor uw raamdecoratie. Ons assortiment is ruim genoeg om in te kunnen spelen op elk interieur, of het nu landelijk of modern is. Ook geven wij advies op maat over welk type raamdecoratie het best bij uw interieur past, afhankelijk is dit een overgordijn, store, japans paneel of misschien zijn dit horizontale lamellen. Welke ook de afwerking moge zijn van uw raam zunnen wij u daarin helpen.

Bovendien geven wij ook advies over de bijhorende elementen van uw interieur, zoals zetel, parket, muren,… Bij grote projecten geven wij zelfs advies op maat aan huis en kijken we samen in uw woning welk type raamdecoratie er het beste past. Advies en tips voor het opmeten van uw ramen kunnen wij ook geven, of doe beroep op onze opmetingsdienst.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten