Meubelstoffen Gent

Meubelstoffen Gent

Bij Cobby’s meubelstoffen Gent kunt u kiezen aan ruim assortiment van meubelstoffen aan fabrieksprijzen. Ons assortiment wordt voortdurend aangevuld met nieuwe kleuren en weefstructuren. U kan bij Cobby’s zowel enkel uw meubelstof kopen als ook geven wij adressen mee van professionele meubelstoffeerders om een afgewerkte hoes op maat laten maken.

Meubelstoffen met prachtige weefstructuren

Bij Cobby’s meubelstoffen Gent kunt u kiezen tussen een ruim assortiment van meubelstoffen met verschillende kwaliteiten. Wij hebben meubelstoffen van natuurvezels (katoen, linnen, wol,…) als ook van kunstvezels (viscose, polyester). Met onze meubelstoffen kan je jouw oude zetel een trendy en hedendaagse look geven.

Onze meubelstoffen geven een aangenaam zitcomfort en zijn gebruiksvriendelijk in onderhoud. Wij hebben meubelstoffen voor zowel indoor als outdoor meubels. Wij kunnen ook de mousse of vulling voor uw zetel of kussens voorzien.

Kies uw stof voor sierkussens voor uw zetel

Wij bieden ook de stoffen aan voor uw sierkussens voor in uw zetel. Wij hebben zowel effen stoffen als stoffen met dessin voor uw sierkussens. Maak een gewaagde keuze en kies een kleurrijk sierkussen om uw interieur een persoonlijke toets te geven. Wij bieden ook mousses voor blokkussens aan als vulling voor uw sierkussen. Bovendien doen wij hiervoor ook confectie.

Meubelstoffen aan fabrieksprijzen.

Cobby’s meubelstoffen Gent is ook een groothandel vandaar dat particulieren kunnen kopen aan scherpe groothandelsprijzen/ fabrieksprijzen. U kunt een meubelstof kiezen van 3€/ meter, daarmee bent u 60 à 80% goedkoper dan de winkelprijs voor dezelfde meubelstof.

Confectie op maat voor meubelstoffen

Bij Cobby’s meubelstoffen Gent kiest u uw favoriete meubelstof waarna wij adressen geven van meubelstoffeerders waar wij nauw mee samenwerken. Zij kunnen uw zetel laten overtrekken of uw zetel laten herstofferen. Wij kunnen wel uw blokkussens en sierkussens laten confectioneren. Ook bieden wij de mousses en vullingen voor uw blokkussens of sierkussens aan.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Geef uw email en bekijk de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons, raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten