Duette- Plisségordijnen Gent

Duette- Plisségordijnen Gent

Bij Cobby’s duette- en plisségordijnen Gent kiest u uit een mooi assortiment aan duette- en plisségordijnen op maat. Duette shades bestaan uit 2 lagen stof die samen een gesloten honinggraatstructuur (D-cel) vormen terwijl plissé shades bestaan uit geplooide stoffen. Wij bieden een ruime keuze uit verschillende stoffen, in verschillende kwaliteiten en transparanties in een actueel modern kleurenpalet.

Duette gordijnen, 3-voudig en functioneel

Naast decoratieve eigenschappen hebben duette gordijnen effectieve en 3 voudige functionele eigenschappen. U kunt op u stookkosten besparen in de winter terwijl ze in de zomer warmteopname reduceren. Bovendien verbeteren duette shades de akoestiek en reduceren ze geluid uit de omgeving, ideaal voor horeca gelegenheden.

In de collectie van duette- en plisségordijnen onderscheiden we 5 transparanties van de stof. Met een transparante stof  kan men vrijwel volledig door de stof heen kijken terwijl men met een black-out stof geen zonlicht kan doorlaten. Sommige plissé gordijnstoffen zijn gemetalliseerd en aan de achterzijde voorzien van een gemetaliseerde coating. Deze coating zorgt voor extra licht- en warmtewering. Bovendien hebben we ook een assortiment van brandvertragende stoffen.

Accessoires & Toebehoren voor uw plisségordijnen

U kan bij Cobby’s plisségordijnen Gent ook alle accessoires en toebehoren vinden voor uw duette – en plissé shades. Wij bieden meerdere optreksystemen aan zowel manueel als elektrisch. Zo kunt u kiezen tussen een koord bediening of een ketting bediening. Manueel heeft u ook de keuze tussen een bedieningshandgreep of een bedieningsstang . Elektrisch uw plisségordijnen omhoog doen kan ook gemakkelijk via de afstandsbediening. 

Opmetingsdienst & plaatsingsdienst voor uw plisségordijnen

U kunt ook beroep doen op onze opmetings- of plaatsingsdienst. Wij komen op afspraak bij uw thuis correct en snel opmeten zodanig dat u zeker bent dat uw plisségordijn perfect op maat zal gemaakt zijn. Al uw gordijnen of raamdecoratie kunt u ook snel en nauwkeurig laten plaatsen door onze professionele plaatsingsdienst.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten