Houten lamellen Gent

Houten lamellen Gent

Cobby’s houten lamellen Gent creëert met zijn houten lamellen sfeer in uw interieur. Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie. Naast houten jaloezieën bevat deze collectie ook Woodweave blinds, dit zijn rol- en vouwgordijnen van geweven Abachi hout.

Kies uw houtstructuur

Kies bij Cobby’s houten lamellen Gent de houtstructuur die uw wenst. De schoonheid van hout komt tot uitdrukking door de natuurlijke variëteit in de structuur en kleur. Hierbij is de houtsoort bepalende voor het karakter. Kies een neutraal soort hout, met name kleuren die een dekkende of donkere laag hebben of een hout met een nerfstructuur of onregelmatige structuur. Bovendien werken wij samen met houtleveranciers die aan een verantwoorde manier van houtkap doen. Onze houten lamellen zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Accessoires & Toebehoren voor uw houten lamellen.

Bij Cobby’s houten lamellen Gent kunt u ook alle accessoires en toebehoren kiezen voor uw houten jaloeziën. Zo kan u verschillende soorten ladderbanden kiezen van verschillende breedtes. Standaard worden houten lamellen geleverd met koordbediening voor het optrekken en tuimelen van de lamellen. Optioneel kan er gekozen worden voor een elektrische bediening. De lamellen kunnen op deze manier met een afstandsbediening in elke gewenste positie gekanteld worden. 

Opmetingsdienst & plaatsingsdienst voor uw houten lamellen

U kunt ook beroep doen op onze opmetings– of plaatsingsdienst voor uw houten lamellen. Wij komen uw ramen op afspraak bij uw thuis correct en snel opmeten zodanig dat u zeker bent uw houten lamellen perfect op maat zijn. Onze professionele plaatsingsdienst kan na afwerking uw lamellen snel en nauwkeurig plaatsen.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor een groot project

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Bekijk onze projecten