Japanse panelen gent

Japanse Panelen Gent

Cobby’s Japanse panelen Gent biedt de perfecte raamdecoratie voor grote ramen in de vorm van Japanse paneelgordijnen. Zo kunt u optimaal genieten van uw uitzicht en lichtinval, zonder concessie te doen aan uw privacy. 

Japanse panelen zijn een veelzijdig product.

Kies bij Cobby’s Japanse panelen gent zijn er veel mogelijkheden voor de invulling van uw paneelgordijn. Zo kunt u kiezen voor een transparante of juist zichtdichte stof. U kunt ook kiezen voor een combinatie van beiden voor een afwijkende kleurbaan. De toevoeging van aluminium baleinen, leverbaar in wit en aluminium, zorgen voor de finishing touch. Behalve als perfecte raamdecoratie voor grote ramen, is een Japanse paneel ook toepasbaar als room divider of afscheiding tussen ruimtes

Wij hebben veel modellen beschikbaar zoals Japanse panelen met een gestikte onderzoom, met aluminium onderlat, met aluminium baleinen of baleinen met één afwijkend segment.

Accessoires & Toebehoren voor uw Japanse panelen

U kan bij Cobby’s Japanse panelen Gent ook alle accessoires en toebehoren vinden voor uw paneelgordijnen. U kan kiezen tussen een railsystem met velcro bevestiging of een top-profiel bevestiging. Japanse panelen zijn beschikbaar in een handbediening systeem, een trekstangbediening systeem of met een koordbediening. 

Opmetingsdienst & plaatsingsdienst voor uw Japanse panelen

Voor uw Japanse panelen kunt u ook beroep doen op onze opmetings- of plaatsingsdienst. Wij komen op afspraak bij uw thuis correct en snel uw ramen opmeten zodanig dat u zeker bent dat uw paneelgordijn perfect op maat is. Een afgewerkt paneelgordijn kunnen wij snel en proper laten plaatsen door onze professionele plaatsingsdienst.

Confectie op maat voor uw Japanse panelen

Japanse panelen kunnen ook geconfectioneerd worden op maat. 

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten