Passementerie voor gordijnen

Passementerie voor gordijnen

Kies uw gordijnafwerking

Bij Cobby’s kunt u uw interieurproject afwerken tot in de puntjes met onze passementerie voor gordijnen. U kunt een gesloten gordijn wegbinden met een mooie flos om zo een stijlvol look te creëren. Of misschien wenst u liever uw kussen of meubelstof af te boorden met een kleurijk koord. Met onze passementerie kunt u met uw creativiteit werkelijk alle richtingen uit. Aarzel niet ons advies te vragen over de verschillende soorten materialen en kleuren.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten