Horizontale lamellen Gent

Horizontale lamellen Gent

Bij Cobby’s horizontale lamellen Gent kiest u uit een ruim assortiment aan horizontale lamellen op maat. Dankzij horizontale lamellen bepaalt u zelf hoeveel licht u doorlaat en uw zicht richting buiten. Wij hebben een collectie van verschillende lamelbreedtes, kleuren en dessins. 

Kies uw soort horizontale lamellen

Bij Cobby’s horizontale lamellen Gent biedt horizontale jaloezieën aan die fris en eigentijds zijn. U kunt kiezen tussen 4 lamel breedtes: 16mm, 25mm, 40mm of de stoere 70mm. Sommige lamellen hebben een bijzondere afwerking met bijvoorbeeld suède of glanseffect. Ook zijn er horizontale lamellen met prints voor een decoratieve look. Wij bieden een keuze aan van meerdere modellen zoals de top-down & bottom waar u de gehele jaloezie omhoog of omlaag kan doen. Ook bieden wij een duo-, mega- of multiview aan waarbij u kan kiezen de onder- of bovenkant van de lamellen te doen tuimelen om zo de optimale lichtinval te bepalen.

Accessoires & Toebehoren voor uw horizontale lamellen

Bij Cobby’s horizontale lamellen Gent kunt u ook terecht voor de afwerking van uw houten lamellen. Wij bieden meerdere toebehoren & accessoires zoals een bijpassende collectie ladderkoorden en ladderbanden in verschillende kleuren of dessins. Ook zijn er verschillende bedieningssystemen voor uw horizontale lamellen zoals een elektrische bediening, handgreep-, koord- of kettingbediening.

Opmetingsdienst & plaatsingsdienst voor uw horizontale lamellen

U kunt ook beroep doen om op afspraak uw ramen te laten opmeten door onze opmetingsdienst. Zo dat u zeker bent dat uw horizontale lamellen perfect op maat zullen zijn. Nadien heeft u ook de keuze om uw houten lamellen snel en nauwkeurig te laten plaatsen door onze professionele plaatsingsdienst.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten