Voeringstoffen Gent

Voeringstoffen Gent

Bij Cobby’s voeringstoffen Gent kiest u uit een ruim assortiment van voeringstoffen aan fabrieksprijzen. Wij bieden voeringstoffen aan met verschillende kleuren en verschillende kwaliteiten en breedtes. Kies u voeringstof gebruik het voor de binnenlaag van uw gordijnen of voor uw mantel, jurk, blazer,…

Maak een beschermlaag dankzij voeringstoffen

Bij Cobby’s voeringstoffen Gent kunt u kiezen tussen een ruim assortiment aan voeringstoffen met verschillende kwaliteiten. Wij bieden voeringstoffen aan op basis van katoen, polyester of polyest/katoen. De meeste voeringstoffen zijn effen of met een jacquarmotief geweven. Dankzij onze voeringstoffen geeft u uw gordijn of kleedje net dat extra beetje. Kies een trendy kleurtje of een zachte stof om uw gordijn of kledingstuk af te werken.

Bovendien geeft een voering extra warmte voor u kleding of uw huis. Kies daarom voor isolerende of thermische voeringstof. Wanneer u het zonlicht wil filteren kan u ook kiezen voor zonwerende voeringstof. Wilt u volledige duisternis in uw  kamer voor een aangenaam slaapcomfort, kies dan voor verduisterende voering voor uw gordijnen.

Voeringstoffen aan Fabrieksprijzen

Cobby’s voeringstoffen Gent is ook een groothandel, vandaar dat particulieren kunnen kopen aan scherpe groothandelsprijzen/ fabrieksprijzen. Bij ons kan u een voeringstof kiezen reeds vanaf 3€/ meter, daarmee bent u 60 à 80% goedkoper dan de winkelprijs voor dezelfde voeringstof.

Confectie op maat voor voeringstoffen

Cobby’s voeringstoffen Gent kan ook uw voeringstof laten confectioneren. Zowel kunt u kiezen voor een gordijn met enkel voeringstof alsook een combinatie van een gordijnstof met een voeringstof te laten maken. Een gordijn met isolerende of thermische voeringstof op maat laten maken is ook mogelijk. Wenst u een extra laag om nog meer te isoleren kan u kiezen voor een molton voeringstof. Wij bieden ook confectie aan voor verduisterende voeringstoffen of zonwerende voeringstoffen.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Bekijk onze projecten