Fabrieksverkoop

  • Home
  • /
  • Fabrieksverkoop

WAT DOEN WE?

Stoffen Verkoop

Bij Cobby’s Stoffen verkoop kunt u kiezen tussen 5000 rollen stoffen met verschillende kwaliteiten. Afhankelijk van uw woning kiest u tussen kwaliteiten zoals katoen, linnen, zijde, polyester of velours. Wij hebben bieden gordijn-, meubel-, kleding-, voering- en decoratiestoffen aan of zelfs voiles.

Stoffen verkoop

Raamdecoratie

Op basis van de door u gekozen stof maken wij uw gordijnen, voiles, stores, plisségordijnen, … Wij werken met professionele confectie ateliers die op maat een prachtig afgewerkt stuk maken. Bij Cobby’s stoffen verkoop kan u ook terecht voor horizontale-, verticale lamellen, Japanse panelen, rolgordijnen, …

raamdecoratie

Toebehoren & accessoires

Cobby’s voorziet uw project van A tot Z, eens u de stof heeft gekozen en uw gordijn op maat is gemaakt bieden wij ook een ruim assortiment aan ophang- of optreksystemen. Of misschien kiest u voor artisanale smeedijzeren roedes. Bovendien hebben we ook mousses of vullingen voor kussens.

toebehoren

Uw interieurproject van A tot Z

  • 1. Kies & voel u stof
  • 2. Opmeting
  • 3. Confectie/Maatwerk
  • 4. Plaatsing

Bij Cobby’s stoffen verkoop heeft u voor uw project een keuze tussen meer dan 5000 stoffen. Bij ons vindt u zowel stoffen voor uw gordijnen, voiles, stores, … Of jouw huis nu landelijk of modern is, u vindt gegarandeerd iets wat bij uw interieur past. Wij bieden zowel stoffen aan op basis van natuurvezels (katoen, linnen, wol, zijde,…) als ook op basis van kunstvezels (viscose,polyester,…).Wij raden ten sterkste aan om langs te komen bij ons en zelf uw stof te voelen. Breng gerust foto’s mee van jouw interieur zodat wij op maat advies kunnen geven over bijpassende kleuren of kwaliteiten. Kies uw stof en we berekenen het aantal meter dat nodig is voor uw raam of project.

Eens u uw stof heeft gekozen kunnen we berekenen hoeveel meter stof u nodig heeft voor uw project. Het is van groot belang dat de opmeting van uw raam of ruimte correct gebeurd. Een kleine fout in de opmeting kan een grote afwijking in de confectie veroorzaken. Bekijk daarom hier onze tips voor correct op te meten. Op basis van de gemeten hoogte en breedte van uw raam kunnen onze professionele naai-ateliers aan de slag met confectie op maat. Wenst u liever zekerheid om geen fouten te maken bij de opmeting dan kan u beroep doen op onze professionele opmeters. Zij komen langs bij u thuis en meten correct en snel op.

Eens uw stof gekozen is en uw correct opgemeten heeft kunnen we op basis van de gemeten hoogte en breedte aan de slag met confectie op maat. Net zoals u volledig vrij bent om zelf op te meten kan je ook de confectie zelf verzorgen. Cobby’s biedt echter ook aan om de confectie te voorzien voor uw project. Wij werken met professionele confectie-ateliers die uw gordijnen, glasgordijnen, vouwgordijnen,… tot een mooi geheel brengen. Wij kunnen confectie maken binnen de 3 weken na keuze van uw stof. Na het maatwerk zijn uw gordijnen klaar op opgehangen te worden.

Na het kiezen van uw stof, het opmeten en de confectie zijn uw gordijnen klaar om geplaatst te worden. Dit kan u volledig zelf doen of beroep doen op onze professionele plaatsers. Zij komen op afspraak langs om uw gordijnen proper en snel te plaatsen. Wij voorzien al het materiaal voor de plaatsing van gordijnen, voiles, vouwgordijnen, japanse paneelgordijnen, houten lamellen, …