Overgordijnen Gent

Overgordijnen Gent

Bij Cobby’s overgordijnen Gent kiest u uit een ruim assortiment aan gordijnstoffen om uw gordijnen op maat te maken. Wenst u de ideale aankleding voor uw ramen en uw interieur tot in detail afwerken? Laat u inspireren door verschillende kleuren & dessins en vraag advies voor uw interieurproject. Ook kan u kiezen tussen verschillende gordijnafwerkingen.  Bovendien kunt u bij ons als particulier aan groothandelsprijzen/ fabrieksprijzen betalen en bespaart u tot 60 à 80% op de winkelprijs voor u gordijnen.

Kies uw gordijnafwerking

Kies bij Cobby’s overgordijnen Gent de gordijnafwerking die u wenst. Kiest u voor een klassieke en goedkopere afwerking, kies dan een afwerking met smal lint, breed lint of wave lint. Wenst uw een luxueuzere afwerking waarbij u horizontaal geen stikking ziet, kies dan voor een Bucram afwerking met enkele of dubbele plooi. Een Bucram enkele plooi kiest u voornamelijk bij gebruik van zwaardere stoffen of wanneer het geopende gordijn compact moet blijven. 

De gordijnafwerking kan ook gebeuren met of zonder loodjes om de hoeken mooi te laten vallen. Bovendien heeft u ook de keuze om uw overgordijn gevoerd of niet gevoerd af te werken. Voering heeft het voordeel om verkleuring van uw gordijn tegen te gaan, het licht te dempen en houdt de warmte tegen en is dus energiebesparend. Ten slotte kan u zelf voor een 3e laag moltonvoering kiezen voor extra dikte. 

Accessoires & Toebehoren voor uw overgordijnen

Naast de gordijnstof kan u bij Cobby’s gordijnen Gent ook accessoires en toebehoren aankopen. Wij bieden meerdere ophangsystemen aan, die zowel manueel als elektrisch zijn. U kunt ook kiezen voor smeedijzeren roedes die een landelijke stijl aan uw interieur geven. Voor alle linten, haken of passementerie bent u bij Cobby’s ook aan het juiste adres.

Opmetingsdienst & plaatsingsdienst voor uw overgordijnen.

U kunt ook beroep doen op onze opmetings– of plaatsingsdienst. Wij komen op afspraak bij uw thuis correct en snel opmeten zodanig dat u zeker bent dat de confectie perfect op maat zal gebeuren. Voor een klein of  groot interieurproject kunt u kiezen om uw gordijnen snel en nauwkeurig te laten plaatsen door onze professionele plaatsingsdienst.

Confectie op maat voor overgordijnen.

Bij Cobby’s gordijnen Gent heeft u de keuze om zowel losse gordijnstoffen te kopen als gordijnen volledig op maat te maken. Wij werken met professionele confectieateliers die elke gordijnstof met gelijk welke afwerking tot een prachtig afgewerkt gordijn maken. Bovendien kunnen wij een afgewerkt gordijn snel tot zeer snel afwerken afhankelijk van de periode.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten