Plaatsing van gordijnen

Plaatsing van gordijnen

Voor de plaatsing van gordijnen kunt u ook beroep doen op onze  plaatsingsdienst voor uw raamdecoratie die bij ons besteld is. Na de confectie van uw stof komen wij op afspraak bij uw thuis perfect en snel plaatsen.

Professionele plaatsingsdienst

U bent volkomen vrij om voor onze plaatsingsdienst te opteren en kan gerust zelf de plaatsing verzorgen. Wenst u meer zekerheid voor het perfect en stevig plaatsen van  uw gordijn, doe dan beroep op onze professionele plaatsingsdienst. Wij hebben ervaring met plaatsing met alle soorten ramen, hoeken of uitdagende ruimtes.

Wij voorzien plaatsing voor zowel grote als kleine orders tegen een democratische prijs. Wij voorzien plaatsing voor zowel overgordijnen, voiles, stores, rolgordijnen, horizontale- of verticale lamellen of plisségordijnen. Onze plaatsingsdienst is gespecialiseerd in het ophangen van zowel manuele als elektrische ophangsystemen of optreksystemen. 

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten