Voile stoffen Gent

Voile stoffen Gent

Bij Cobby’s voile stoffen Gent heeft u keuze uit een ruim assortiment aan voile stoffen tegen fabrieksprijzen. Voile stoffen zorgen voor meer privacy en zijn licht doorlatend. Wij bieden glasgordijnstoffen en in-between stoffen aan met verschillende kwaliteiten en breedtes zodanig dat het licht gefilterd wordt precies zoals jij het wenst.

Vermijd inkijk dankzij voile stoffen

Cobby’s voilestoffen Gent biedt de oplossing om het licht te filteren of inkijk te vermijden. De dunne transparante stof zorgt voor meer privacy en is licht doorlatend waardoor het binnenkomende licht sfeervol wordt verzacht. Je kan het glasgordijn combineren met een overgordijn of misschien kiest u voor enkel een glasgordijn die een rustgevende uitstraling geeft. Bovendien is de pakketzijde van een gesloten voile niet zo groot als dat van een dikker gordijn.

Veel voilestoffen en in-between stoffen bestaan uit 100% uit polyester en kunnen gewassen worden, bovendien kreukt en krimpt de stof nauwelijks. U heeft de keuze om zelf voile stof af te werken of misschien kiest u voor een glasgordijn op maat door onze professionele naai-ateliers.

Voile stoffen aan Fabrieksprijzen

Cobby’s voile stoffen Gent is ook een groothandel, vandaar dat particulieren kunnen kopen aan scherpe groothandelsprijzen/ fabrieksprijzen. Bij ons kan u een voile stof kiezen reeds vanaf 3€/ m^2, daarmee bent u 60 à 80% goedkoper dan de winkelprijs voor dezelfde voile stof.

Confectie op maat voor voile stoffen.

Bij Cobby’s voile stoffen Gent kunt u zowel uw glasgordijn of voile op maat laten maken door onze professionele confectie ateliers of kunt u zelf uw voile stof omvormen tot een prachtig geheel. Het is ook mogelijk om confectie van een voile te combineren met confectie van een overgordijn.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Bekijk onze projecten