Rolgordijnen Gent

Rolgordijnen Gent

Bij Cobby’s rolgordijnen Gent kiest u uit een ruim assortiment aan rolgordijnen met een grote keuze aan stoffen, stofkwaliteiten, kleuren, modellen en toepassingen. Voor iedere ruimte of toepassing is er wel een geschikt model. Een standaard rolgordijn is zeer compleet en zeer decoratief.

Kies uw rolgordijnsysteem

Kies bij Cobby’s rolgordijnen Gent het rolgordijn die u wenst. U kan kiezen tussen verschillende stoffen zoals katoen, polyester, polyester/katoen, Trevira (brandvertragend), glasvezel, viscoze, pvc, … Het standaard rolgordijnsysteem bestaat uit een mooi compact en slank systeem. De onderlat en cassette van het systeem zijn leverbaar in 5 kleuren, waaronder een aantal met een matte (structuur) finish.

Een andere uitvoering is het dakraamrolgordijn, ideaal voor kamers met schuine dakken en VELUX ramen. Het rolgordijn wordt hier geplaatst op het draaiend gedeelte van het raam, in de dag plaatsing. Bekijk ook onze SMART rolgordijnen, een uniek cassettesysteem dat compleet op het glas of kozijn is te plaatsen. Door de dubbele cassette kan u zowel richting boven of beneden het rolgordijn uitrollen en op deze manier het licht en de zon optimaal filteren.

Accessoires & Toebehoren voor uw rolgordijnen

Bij Cobby’s rolgordijnen Gent kunt uw kiezen tussen verschillende rolgordijnsystemen. U heeft de keuze tussen rolgordijnen met kettingbediening, manuele bediening of elektrische bediening. Het rolgordijn is volledig op maat aanpasbaar. Zo kunt u de kleur van uw cassette kiezen, het soort ketting, het type onderlat en zelf het type steunen kiezen.  

Opmetingsdienst & plaatsingsdienst voor uw rolgordijnen.

U kunt ook beroep doen op onze opmetings– of plaatsingsdienst. Wij komen op afspraak bij uw thuis correct en snel opmeten zodanig dat u zeker bent dat uw rolgordijn perfect op maat zal zijn. Uw afgewerkte rolgordijnen kunnen ook snel en nauwkeurig geplaatst worden door onze professionele plaatsingsdienst.

Bereidt u bezoek bij Cobby’s voor

Correct opmeten

Het is heel belangrijk om correct te meten. Op basis van de afmetingen van uw ramen of meubels kiest u uw stof. Bekijk hier de tips voor correct op te meten.

Foto’s van je interieur

Op basis van je interieur bekijken we samen welke stof er het beste bij past. Trek daarom enkele sfeerfoto’s van uw interieur alvorens uw bezoek.

Maak een afspraak voor grote projecten

Indien u een groot project heeft en dit uitvoerig wil bespreken met ons raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan steeds via e-mail op info@cobbys.be.

Contact

Adres:Industriepark 13, 9031 Drongen Tel:+32 (0)9.282.85.85 GSM:+32 (0)475.28.84.84 (dringende gevallen) Fax:+32 (0)9.282.20.47 Email:info@cobbys.be Woe: 10u - 18u30 Do: 10u - 18u30 Vr: Op afspraak

Newsletter

Blijf op de hoogte van onze acties

Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Bekijk onze projecten